Popcorn Time op iPad en iPhone installeren zonder Jailbreak

Popcorn Time iOS cover

Deze handleiding toont hoe je Popcorn Time kan installeren op je iPad of iPhone zonder dit toestel te jailbreaken. Met de nieuwe Popcorn Time is het mogelijk om iOS devices met versie 7 en hoger de applicatie te installeren.  

Popcorn Time is een P2P applicatie die je toelaat om via het Torrent netwerk gratis HD films en TV shows te streamen. Popcorn Time ondersteunt ook Airplay om via AppleTV de content draadloos naar je TV te streamen. De Popcorn Time applicatie werkt op Apple toestellen met iOS versie 7 en hoger (Getest op iOS 8.3).

iOS installer voor Windows en Mac

De iOS installer maakt gebruik van verlopen certificaten, die normaal gebruikt worden voor het uitrollen van applicaties op grote schaal. Door op de juiste moment vliegtuigmodus te activeren, kunnen de certificaten niet online geverifieerd worden en gaat de installatie alsnog door. iOS installer was eerst enkel beschikbaar voor Windows, maar kan nu ook gedownload worden op Mac.

1. Popcorn Time download iOS installer

Download en installeer de Popcorn Time iOS installer op een Windows computer.

Popcorn TIme iOS installer

Popcorn TIme iOS installer

Popcorn Time iOS installer

2. Popcorn Time installeren op iOS

Open de iOS installer en maak via USB verbinding tussen je iOS device en Windows PC.

Popcorn Time iOS installer iOS device verbinden

iOS device verbinden via USB

Verleen toegang tot je iOS device, door Trust te selecteren op je toestel.

Popcorn Time iOS installer iOS device vertrouwen

Popcorn Time iOS

Activeer airplane modus in de onderste context menu op je homescreen. Hiermee verbreek je tijdelijk verbinding met het internet.

Popcorn Time iOS installer airplane modus activeren

Airplane modus activeren

De iOS installer installeert de benodigde certificaten en de applicatie. Tijdens dit proces kan het toestel opnieuw starten.

Popcorn-Time-iOS-installeren-6

Wanneer alles goed verlopen is, verschijnt een succes melding. Start de Popcorn Time applicatie een eerste keer met de Airplane modus nog steeds geactiveerd, hierna mag je deze opnieuw uitschakelen.

Popcorn Time succesvol geinstalleerd

Popcorn Time succesvol geinstalleerd

Sit back and relax!

iOS Popcorn applicatie

iOS Popcorn applicatie

iOS Popcorn applicatie

iOS Popcorn applicatie

Popcorn Time alternatieven

Popcorn Time is zeker niet de enige speler in dit type software, maar naar mijn mening wel de meest overzichtelijke en meest handige in gebruik. Welke software gebruiken jullie voor het streamen van video?

Popcorn Time werkt niet

Soms sluit de Popcorn time ios applicatie plots af. Je kan de volgende stappen proberen om de Popcorn time applicatie opnieuw aan de praat te krijgen:

  1. ActiveerAirplane modus
  2. Open Popcorn Time App
  3. Sluit Popcorn Time App
  4. Deactiveer Airplane modus
  5. Open Popcorn Time Appplicatie opnieuw

Popcorn Time malware

Op internet zijn verschillende Popcorn Time branches van de originele software te vinden. Spijtig genoeg hebben deze niet allemaal even goede bedoelingen en bevatten enkele schadelijke malware. Via onderstaande diagram kom je te weten welke de veilige Popcorn Time distributies zijn.

Deel je mening, Sharing is caring!